Kadın Özel Harekatçılar Göreve Hazır

 428 özel harekatçı polisi terörle mücadele kapsamında görev yerleri olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gidecek.43. Dönem mezuniyet törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Emniyet Genel

Kadın Özel Harekatçılar Göreve Hazır

 

428 özel harekatçı polisi terörle mücadele kapsamında görev yerleri olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gidecek.

43. Dönem mezuniyet törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çatalkaya ile özel harekatçı polislerin aileleri katıldı.

Aileler, program başında çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından İçişleri Bakanı Şahin, 43. dönem grup birincileri ile Kırgızistan uyruklu kursiyerlere sertifika ve ödüllerini verdi.

Törenin ardından yapılan özel harekatçı polislerinin gösterisi büyük beğeni topladı. Özel Harekatçılar atış, helikopter destekli operasyon ve yakın savunma gösterisi yaptı. Özel harekat operasyon köpeklerinin de yer aldığı gösterinin ardından sabit hedeflere 400 metre mesafeden keskin nişancı atışları gerçekleştirildi. Atışlarda tam isabet ise ailelerden ve katılımcılardan büyük alkış aldı.

TERÖRLE MÜCADELEYE GİDECEKLER

Mezun olan özel harekat polislerinin söylediği Polis Marşı'nın ardından program, tören geçişiyle sona erdi. Mezun olan 428 özel harekatçının görev yerleri de belli oldu. Mezunlar, terörle mücadele kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illere gidecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem