Kadın öğretmen Öğretmenler Günü’nde kapkaç mağduru oldu

İstanbul Şişli'de okuldan çıkan öğretmen kadın öğretmen, Öğretmenler Gününde motosikletli kapkaççıların hedefi oldu. Çantasını vermemek için yerde sürüklenen genç öğretmen, ambulansla hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgilere göre, olay, Feriköy Gediz Sokak

Kadın öğretmen Öğretmenler Günü’nde kapkaç mağduru oldu

İstanbul Şişli'de okuldan çıkan öğretmen kadın öğretmen, Öğretmenler Gününde motosikletli kapkaççıların hedefi oldu. Çantasını vermemek için yerde sürüklenen genç öğretmen, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Feriköy Gediz Sokak'ta meydana geldi. Mahmut Şevketpaşa Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Pınar Polat, evine gitmek üzere okuldan çıktı. Bu sırada sokakta bekleyen motosikletli iki kişi, Öğretmenler Günü'nde genç öğretmeni hedef aldı. Kapkaççılardan biri motosikleti sürerken, diğeri ise Pınar Polat'ın çantasını çalmaya çalıştı. Çantasını bırakmayan genç öğretmen, bir süre motosikletin arkasından sürüklendi. Bacağından ve yüzünden yaralanan genç öğretmen vatandaşlar tarafından yerden kaldırıldı ve ambulansla hastaneye gönderildi. Genç öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Pınar çantasını çalan iki zanlı ise motosikletle kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

MESLEKTAŞLARI ŞOK OLDU

Genç öğretmenini uğradığı kapkaç, diğer öğretmen arkadaşlarını da şok etti. Olayı tesadüfen duyduğunu söyleyen bir bayan öğretmen, "Meslektaş olduğunu duydum. Bugün öğretmenler günü. Çantayı almışlar ama kendisini kurtarmış" dedi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yaşananların çok acı olduğunu söyleyen bir başka öğretmen ise, "Çok üzücü bir durum özellikle 24 Kasım'da olması. Bugün öğretmenler günü. Öğretmenler yerlerde sürüklenmeli mi. En kutsal meslek bizim mesleğimiz. Kendisi ana sınıfı öğretmeniydi. İki motosikletli gaspçı tarafından çantası alınmak istenirken sürüklenmiş, ağzı yüzü parçalanmış. Çok üzüldük. Olmaması gerekliydi. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bir bayan olarak huzurlu bir şekilde sokaklarda yürümek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kadın öğretmen Öğretmenler Günü’nde kapkaç mağduru oldu

Kadın öğretmen Öğretmenler Günü’nde kapkaç mağduru oldu

Kadın öğretmen Öğretmenler Günü’nde kapkaç mağduru oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem