Japonya Başbakanı Abe, Paris’teki saldırıyı kınadı

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Fransa'nın başkenti Paris'te çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını kınayarak, "Nedeni ne olursa olsun teröre izin vermeyeceğiz" dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Japonya B

Japonya Başbakanı Abe, Paris’teki saldırıyı kınadı

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Fransa'nın başkenti Paris'te çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını kınayarak, "Nedeni ne olursa olsun teröre izin vermeyeceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile Japon bahçesini ziyaret etti. Abe Fransa'nın başkenti Paris'te çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını kınadı.

Abe, saldırıyı kınayarak, "Paris'te meydana gelen zalim ve acımasız terör saldırısında hayatını kaybedenlerin çok fazla olması çok acı verici olup üzüntülerimi ifade etmek istiyorum. Nedeni ne olursa olsun teröre izin vermeyeceğiz. Japonya olarak terör olayının meydana gelmesini önlemek için Uluslar arası toplum ile dayanışma içinde çalışacağız. Japonya olarak insanlar arasındaki değişimi, kültürler arasındaki değişimi dahada derinleştirerek ilişkilerimizi daha da derinleştirmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler