İşte Türkiye'nin koronavirüs haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu akşam düzenlediği basın toplantısında corona virüse dair son gelişmeleri aktardı. Bakan Koca ayrıca Türkiye genelindeki corona virüs dağılımını gösteren haritaları da paylaştı.

İşte Türkiye'nin koronavirüs haritası

Corona virüs Bilim Kurulu üyeleri, corona virüs ile mücadelede son durumu görüşmek için video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından konuştu. Bakan Koca, bugün itibarıyla toplam test sayısının 228 bin 868'e, vaka sayısının ise 34 bin 109'a ulaştığını bildirdi. Son 24 saatte vaka sayısının 3 bin 892, vefat sayısının 76 olduğunu, toplam vefat sayısının 725'e ulaştığını söyleyen Koca, taburcu edilen toplam kişi sayısının ise 1582 olduğunu bildirdi.

Türkiye corona virüs haritası
Sağlık Bakanı Koca "Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla." dedi. Koca açıklamalarının ardından merak edilen Türkiye'deki corona virüs yoğunluk haritasını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler