İşte milletvekillerinin yaz programı

   CHP lideri Kılıçdaroğlu, milletvekillerine 'Tatil yok, çalışın, çalışın, çalışın. Canlı olan, oy olan her yere gidin. Ben bütün yaz çalışıyorum, siz de çalışacaksınız' diye hitap etti İcraatlarımızı kapı kapı dolaşıp anlatınMeclİs tatile girmesine karş

İşte milletvekillerinin yaz programı

 

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, milletvekillerine 'Tatil yok, çalışın, çalışın, çalışın. Canlı olan, oy olan her yere gidin. Ben bütün yaz çalışıyorum, siz de çalışacaksınız' diye hitap etti

 

İcraatlarımızı kapı kapı dolaşıp anlatın

Meclİs tatile girmesine karşın, siyaset yaz aylarında da gündemi ısıtmaya devam edecek. Tatilin çok uzatılmamasını isteyen Başbakan Erdoğan, vekillere ve teşkilata 'Kapı kapı dolaşın ve icraatlarımızı anlatın. Muhalefetin haksız propagandasına müsaade etmeyin' uyarısında bulundu. Bu amaçla teşkilata, 'Alnımızın AK'ıyla 9.5 Yıl' kitapçığı dağıtıldı. 

 

Başbakan da yaz mesaisine bu hafta başlayacak, önce il ve belediye başkanlarını toplayacak, ardından üç günde üç büyükşehire giderek il kongrelerini tamamlayacak.

 

Özellikle Meclis'in son çalışma günlerinde aralıksız görev yapan milletvekilleri, yaz tatilini uzatmayacak. Vekiller, seçim bölgelerine geçerek 'yaz mesaisi'ne girecek. Teşkilat yöneticileriyle birlikte ev toplantılarına gideceği belirtilen milletvekilleri, Suriye ile yaşanan gerilimden terörle mücadele alanında atılan adımlara, 4+4+4 eğitim sisteminden yargı alanındaki yeniliklere kadar muhalefetin eleştirdiği icraatların neden hayata geçirildiğini anlatacak. 

 

Özellikle oy almadığımız yerlere gidin

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tüm milletvekillerine yaz döneminde uygulayacakları 'çalışma programının' detaylarını anlattı. Kılıçdaroğlu'nun yaz talimatları şöyle:

 

- Meclis tatile girdi... Ancak bize bu yıl tatil yok; ben çalışıyorum siz de çalışacaksınız Her yere; düğüne cenazeye gideceksiniz.

 

- Vatandaşla iletişiminiz 24 saat açık olacak. Tekrar ediyorum geçen dönem tatil yapın ve çalışın dedim; medya 'tatil yapın' diye yazmıştı. Şimdi açık söylüyorum, 'tatil asla yok, çalışma var; tarlaya, bahçeye, camiye, kahveye gidin, her yere ulaşmaya çalışın. Özellikle parti olarak zayıf olduğumuz, hiç oy almadığımız yerlere gidin, ağırlığınızı, gücünüzü buralara verin.

 

- Performansımız iyi, ancak daha da iyi olması lazım. Şimdi tatil döneminde seçim bölgelerinize gidin, vatandaşların sorunlarını dinleyin. Sosyal demokrasi konusundaki yayınları takip edin, vatandaşlarla da paylaşın. Vatandaş size bir konuda fikrini söyleyince onu dinleyin, vatandaşın sayıldığını hissetmesi lazım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler