İşte ek öğretmen atama sonuçları

MEB, boş kalan kontenjanlara ek öğretmen ataması yaptı.Milli Eğitim Bakanlığı,10 Eylül Pazartesi günü 40 bin kadro için öğretmen atama sı gerçekleştirmişti. Atama işlemlerinin ardından 36 bin 552 kadroya atama yapılırken, 3 bin 448 kadro boş kalmıştı.Bunu

İşte ek öğretmen atama sonuçları

MEB, boş kalan kontenjanlara ek öğretmen ataması yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı,10 Eylül Pazartesi günü 40 bin kadro için öğretmen atama sı gerçekleştirmişti. Atama işlemlerinin ardından 36 bin 552 kadroya atama yapılırken, 3 bin 448 kadro boş kalmıştı.

Bunun üzerine Bakanlık, Beden Eğitimi, Coğrafya, Fen ve Teknoloji, Görsel Sanatlar/Resim, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, İngilizce, Matematik, Müzik, Okul Öncesi Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı ile Türkçe alanlarında öğretmen ihtiyacı bulunduğunu belirledi.

40 bin öğretmen kadrosu için atama başvurusunda bulunanlardan ''tercih dışına evet diyenler'' arasından en çok ihtiyaç duyulan 12 alana atama yapıldı.

ATAMA SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler