İşte AKP kongre şarkısı ve klibi

 AK Parti'nin büyük kongre için hazırladığı şarkı ve klibi ortaya çıktı. 30 Eylül'deki kongre için hazırlanan şarkı "Sözümüz söz, durmak yok, yorulmak yok. Özümüz öz, durmak yok, yorulmak yok. Haykıralım duysun dünya, Ak Parti işte burada" sözleriyle başl

İşte AKP kongre şarkısı ve klibi

 

AK Parti'nin büyük kongre için hazırladığı şarkı ve klibi ortaya çıktı.

 

30 Eylül'deki kongre için hazırlanan şarkı "Sözümüz söz, durmak yok, yorulmak yok. Özümüz öz, durmak yok, yorulmak yok. Haykıralım duysun dünya, Ak Parti işte burada" sözleriyle başlıyor.

 

Yeni şarkının adı partinin sürekliliğini ve gelecek vizyonunu vurgulamak için "Ak Parti burada" oldu. Şarkı, 12 Haziran seçimleri için hazırlanan ve başarısıyla dikkat çeken "Bi daha bi daha"yı besteleyen Özhan Eren imzasını taşıyor. "Ak Parti burada"nın sözleri şöyle başlıyor: "Sözümüz söz, durmak yok, yorulmak yok. Özümüz öz, durmak yok, yorulmak yok. Vazgeçmek yok, dönmek yok. Aynı yolda aynı aşkla, daha nice, daha nice, nice yıllara. Haykıralım duysun dünya, Ak Parti işte burada."

 

Şarkı için klip hazırlanırken, çekimlerin 24 ilde gerçekleştirildiği belirtildi. Klipte, belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer yer aldı. Klip kongre öncesinde televizyonlarda da gösterilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem