İstanbul’da polis ve işportacılar arasında arbede

Şirinevler'de seyyar satıcılar ile zabıta ve polis ekipleri arasında arbede çıktı. Çok sayıda polis ve zabıtanın katıldığı işportacı operasyonunda bazı seyyar satıcılar ve görevliler hafif şekilde yaralandı.Bahçelievler Belediyesi, Şirinevler Meydanı'nda

İstanbul’da polis ve işportacılar arasında arbede

Şirinevler'de seyyar satıcılar ile zabıta ve polis ekipleri arasında arbede çıktı. Çok sayıda polis ve zabıtanın katıldığı işportacı operasyonunda bazı seyyar satıcılar ve görevliler hafif şekilde yaralandı.

Bahçelievler Belediyesi, Şirinevler Meydanı'nda yaya yolunu kapatan seyyar satıcılara yönelik polis desteğinde geniş çaplı operasyon düzenledi. Meydanı işgal eden işportacılar ile zabıta ekipleri arasında arbede çıkması üzerine devreye polis ekipleri girdi. Grupları ayırmakta güçlük çeken polis, çareyi biber gazı sıkmakta buldu. Müdahalenin ardından seyyar satıcılar ara sokaklara dağıldı. Zaman zaman yeniden toplanan işportacılar ile zabıta ekipleri arasında kavga yaşandı.

ZABITA VE POLİS EKİPLERİ DE YARALANDI

Polisin müdahale ettiği işportacılardan bazıları hafif şekilde yaralandı. Müdahale sırasında bazı polis ve zabıta memurlarının da hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Öte yandan yapılan müdahalenin ardından işportacılar etkisiz hale getirildi. Ardından el konulan tezgahlar zabıta minibüslerine bindirilerek belediye binasına götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler