İstanbul’da eylem hazırlığındaki bombacılar yakalandı

İstanbul Fatih'te eylem hazırlığındaki iki terör örgütü üyesi, Güven Timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahısların çantasında 7 adet el yapımı parça tesirli bomba bulundu. O anlar güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.Alınan bilgiye göre, te

İstanbul’da eylem hazırlığındaki bombacılar yakalandı

İstanbul Fatih'te eylem hazırlığındaki iki terör örgütü üyesi, Güven Timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahısların çantasında 7 adet el yapımı parça tesirli bomba bulundu. O anlar güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü YDG-H üyelerinin İstanbul'da eylem hazırlığında oldukları istihbaratını alan polis ekipleri, şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yaptı. Fatih Nişanca'da durumundan şüphelenen 2 kişi, "dur" ihtarına uymayarak kaçınca güven timleri harekete geçti. Kovalamaca sonucu yakalanan D.A. (17) ve A.Y'nin (16), terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları belirlendi. Zanlıların çantasında 7 parça tesirli, basınç etkili ve fitil ateşlemeli el yapımı bomba, 5 litre benzin ve 2 çift plastik eldiven ele geçirildi. Zanlıların yakalanma anı, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler