İstanbul sallandı ama İstanbulluların çoğu hissetmedi

Marmara Denizinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi ama Mega Kent sakinlerinin büyük çoğunluğu sarsıntıyı hissetmedi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İ

İstanbul sallandı ama İstanbulluların çoğu hissetmedi

Marmara Denizinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi ama Mega Kent sakinlerinin büyük çoğunluğu sarsıntıyı hissetmedi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 17.45'te, merkez üssü Marmara Denizi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7.7 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı, İstanbul ve çevresinde hissedildi. Saat 16.36'da da yine Marmara Denizi Merkezli 3.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Bu sarsıntı ise 11.1 kilometre derinlikte meydana geldi.

Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi ama İstanbulluların büyük çoğunluğu sarsıntıdan habersizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler