İstanbul Emniyetinde görev değişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde İstihbarat Şube Müdürülüğü'ne Serdar Ali Sekkin, Organize Suçlarla Şube Müdürülüğü'ne Gaffar Demir, Mali Şube Müdürlüğü'ne ise Ömer Kumlu getirildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğünde özellikle aralarında 17-25 Aralık operasyonu so

İstanbul Emniyetinde görev değişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde İstihbarat Şube Müdürülüğü'ne Serdar Ali Sekkin, Organize Suçlarla Şube Müdürülüğü'ne Gaffar Demir, Mali Şube Müdürlüğü'ne ise Ömer Kumlu getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde özellikle aralarında 17-25 Aralık operasyonu sonrası göreve gelen şube müdürlerinin de bulunduğu 8 müdür yardımcısı, 12 şube müdürü ve ilçe emniyet müdürü ile 3 şube müdür yardımcısının görev yerleri değişti. İstihbarat Şube Müdürü Edip Vural, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Burak Aktaş ve Kaçakçılık Şube Müdürü Aydın Yılmaz'ın görev yerleri değişti.

Edip Vural'ın yerine İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne Beşiktaş Emniyet Müdürü Serdar Ali Sekkin getirildi. Edip Vural İnterpol Şube Müdürü olurken, Organize Şube Müdürlüğü'ne ise Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Gaffar Demir atandı. Kritik noktalardan biri olan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ise Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Ömer Kumlu getirildi. Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne de Feramuz Çetin atandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Sıralı Sultangazi ve Arnavutköy'den, Organize Şube Müdürü Ömer Burak Aktaş ise Güngören ve Zeytinburnu'ndan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Caner Çoşar, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İsmail Kılıç, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Hakan Torun, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İsmail Dinçer Öğüt atandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Zafer Güven'den görevi, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Bülent Ay devraldı. Zafer Güven'in yeni görev yeri Koordinasyon Şube Müdürlüğü oldu. Personelden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin ise Müdüriyet emrine alındı. Mali Şube Müdür Yardımcısı Arzum Nazman, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü olurken, Personel Şube Müdürlüğü'ne ise Şükrü Serkan Karabağ atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler