Isparta'da kaza: 1 ölü 3 yaralı

 Kaza, Isparta - Afyonkarahisar karayolunun Keçiborlu mevkisinde meydana geldi. Muğla'dan Ankara'ya gitmekte olan Erol Soyyılmaz yönetimindeki 06 RMF 02 plakalı araç ile karşı yönden gelen İbrahim Kılıçarslan idaresindeki 26 RV 581 plakalı araç kafa kafay

Isparta'da kaza: 1 ölü 3 yaralı

 

Kaza, Isparta - Afyonkarahisar karayolunun Keçiborlu mevkisinde meydana geldi. Muğla'dan Ankara'ya gitmekte olan Erol Soyyılmaz yönetimindeki 06 RMF 02 plakalı araç ile karşı yönden gelen İbrahim Kılıçarslan idaresindeki 26 RV 581 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı araçta bulunan İbrahim (53), Muradiye (53) ve Kübra Kılıçarslan (14) yaralandı. Nezihe Kılıçarslan (79) ise kaldırıldığı Keçiborlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İlk müdahaleleri Keçiborlu Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılar, daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın yol çalışmasının olduğu bölgede, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda hatalı sollamadan dolayı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler