İskenderoğlu aday adayı!

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Barosu avukatlarından Mesut İskenderoğlu AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.İskenderoğlu, “Kurulduğu günden beri ilke ve prensiplerini paylaştığım, il yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı

İskenderoğlu aday adayı!


Haber61/Haber Servisi - Trabzon Barosu avukatlarından Mesut İskenderoğlu AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

İskenderoğlu, “Kurulduğu günden beri ilke ve prensiplerini paylaştığım, il yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım dönemde verilen görevleri yerine getirmeye çalıştığım, bu hizmet kervanında milletvekili olarak da  görev almak için aday adayı oldum” dedi. Mesut İskenderoğlu aynı zamanda AK Parti İl Başkanlığının avukatlığını da yapmıştı.

İŞTE ÖZ GEÇMİŞİ

08.09.1978 tarihinde Trabzon ‘un Vakfıkebir ilçesinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Vakfıkebir’de, yüksek öğrenimini ise İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 2000 yılında tamamladı.

Avukatlık Stajı ve Askerliğin ardından 2002 yılında serbest avukatlığa başladı. Halen sahibi olduğu İskenderoğlu Hukuk Bürosunda avukatlık mesleğini icra etmektedir. Mesut İskenderoğlu, evli olup 3 çocuk babasıdır.

Sosyal faaliyet kapsamında; AK Parti il yönetim Kurulu üyeliği, Trabzon Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Trabzon Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Üyeliği, Trabzon Barosu İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı, Trabzon Barosu CMK Uygulama Merkezi Başkanlığı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan, başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Trabzon Bölge Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu Hukukçu üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem