IŞİD'li canlı bombalar yeşil kartlı çıktı

Emniyet'in listesinde yer alan, IŞİD'li canlı bomba olduğu iddia edilen kişilerden 5'inin yoksul vatandaşlara kamu hizmetlerinden yararlanmaları için verilen yeşil karta sahip olduğu ortaya çıktı. Ankara'da 102 kişinin ölmesine neden olan intihar saldırıs

IŞİD'li canlı bombalar yeşil kartlı çıktı

Emniyet'in listesinde yer alan, IŞİD'li canlı bomba olduğu iddia edilen kişilerden 5'inin yoksul vatandaşlara kamu hizmetlerinden yararlanmaları için verilen yeşil karta sahip olduğu ortaya çıktı.

Ankara'da 102 kişinin ölmesine neden olan intihar saldırısının ardından emniyet tarafından kamuoyuyla paylaşılan canlı bomba listesinde yer alan 5 IŞİD'linin yeşil kart sahibi olduğu ve bu kişilerin yeşil kartlarının hala Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sisteminde aktif göründüğü ortaya çıktı.

SAVAŞ YILDIZ'IN YEŞİL KARTI SİSTEMDE HALA AKTİF

IŞİD'in Adıyaman'daki üyelerinden olduğu belirtilen ve Ankara saldırısı sonrası yeniden saldırı hazırlığında olabilecekleri şüphesiyle kamuoyuyla isimleri paylaşılan IŞİD'lilerden Mehmet İşik (1996), Mahmut Gazi Tatar (1991), Ersel Ocak (1994), Kasım Dere (1984) ve Kadir Gözükara (1992) yeşil karta sahipler.Daha önce yeşil karta sahip olduğu ortaya çıkan ve IŞİD'li canlı bomba listesinde yer alan Savaş Yıldız'ın ise yeşil kartı sistemde hala aktif durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler