İş adamını vuran şahıs eski tribün lideri çıktı

İstanbul’da Beşiktaş’ın Karagümrük Grubu eski tribün liderlerinden Erdem F. (26), ayrı yaşadığı eşi ile restoran sahibi Suat Y.’yi kurşunladı. Üsküdar Acıbadem Kardeş Sokak’ta dün saat 01.00’de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bir süre ceza

İş adamını vuran şahıs eski tribün lideri çıktı

İstanbul’da Beşiktaş’ın Karagümrük Grubu eski tribün liderlerinden Erdem F. (26), ayrı yaşadığı eşi ile restoran sahibi Suat Y.’yi kurşunladı.

Üsküdar Acıbadem Kardeş Sokak’ta dün saat 01.00’de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bir süre cezaevinde yatan F., önceki gün 4 aydır ayrı yaşadığı 25 yaşındaki eşi Yeşim F. ile barışmak için kayınvalidesinin evine gitti. F. uzun süre konuştuğu 2 çocuğunun annesi olan eşini ikna edemedi.

x9zaz_1447220515_6263.jpg,

İLK SALDIRI Y.’YE

F. bu konuşmanın ardından gece yarısı Kadıköy’deki bir balık restoranın sahibi olan Suat Y.’nin evinin önünde pusu kurdu. Karısıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü Y.’ye arkasından yaklaşarak bir el ateş eden F., kaçarak uzaklaştı. Ailesini telefonla arayarak “Yaralandım” diyen ve ambulansla hastaneye kaldırılan Y.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.
 
MİNİBÜSÜNE ÇAĞIRDI

Y.’yi vurduktan dakikalar sonra yeniden kayınvalidesinin evinin önüne giden saldırgan, eşini telefonla arayarak minibüsüne çağırdı. İkili minibüste konuşmaya başladı. Tartışma çıkınca F. bir kez daha silahına sarıldı. F.’nin 5 el ateş ettiği genç kadın bacağından yaralandı. Olaydan sonra kaçan Erdem F. polis tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler