İntihar girişimini film izler gibi izlediler

Aydın'da psikolojik sorunları olan bir genç intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin saatlerce uğraşına rağmen ikna olmayan genci yine polisler gencin bulunduğu apartmanın dairesine girerek aldı. Olayı film izler gibi izleyen çevredeki vatandaşları

İntihar girişimini film izler gibi izlediler

Aydın'da psikolojik sorunları olan bir genç intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin saatlerce uğraşına rağmen ikna olmayan genci yine polisler gencin bulunduğu apartmanın dairesine girerek aldı. Olayı film izler gibi izleyen çevredeki vatandaşları uzaklaştırmak polis için genci ikna etmek kadar zor oldu.

Olay gece yarısı Aydın Efeler İlçe merkezi Meşrutiyet Mahallesi Gediz Caddesi üzerinde bulunana bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve bir süredir ilaçlarını almadığı ileri sürülen E.G. isimli genç gece balkona çıkıp bağırmaya başladı.

İntihar girişiminde bulunan genci ikna edilmesi için olay yerine polis çağrılırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de balkonun altına branda açtı. Dua edip binanın 4. katındaki ikametlerinin balkonundan aşağıya atlama girişiminde bulunan genci ikna etmek için ekipler yaklaşık 3 saat uğraş verdi. Bir türlü ikna olmayan gencin alınması için polis ışıkları sönük olan eve girip şahsı aldı.

İKNA ÇABASI DA VATANDAŞI UZAKLAŞTIRMAK DA KOLAY OLMADI

Olay yerine gelen polis ekipleri bir yandan psikolojik sorunu olan genci ikna etmeye çalışırken diğer yandan da çevredeki vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Saatler süren olayda vatandaşlar olayı film izler gibi izledi. Polisin hem E.G. isimli gence hem de vatandaşlara yalvarması fayda etmedi. İntihar girişiminde bulunan genç alınıp hastaneye götürüldükten sonra vatandaşlar da olay yerinden dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler