İmamın namazda bıçaklandığı anlar kamerada

Sultangazi'de bir cami imamı namaz üzerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Akli dengesi yerinde olmayan şüphelinin saçtığı o dehşet anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.Olay, Sultangazi 50. Yıl mahallesi 2056. Sokakta bulunan Ravz

İmamın namazda bıçaklandığı anlar kamerada

Sultangazi'de bir cami imamı namaz üzerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Akli dengesi yerinde olmayan şüphelinin saçtığı o dehşet anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Sultangazi 50. Yıl mahallesi 2056. Sokakta bulunan Ravza Camii'nde meydana geldi. Akşam namazının kılındığı sırada camiye giren ve akli dengesi yerinde olmayan şüpheli namaz üzerindeki imam Halil İbrahim Baş'a aniden saldırdı. Saldırıda çeşitli yerlerinden bıçaklanan imam Baş cemaatin araya girmesi ile saldırganın elinden kurtarıldı. Olayda aldığı bıçak darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralanan imam hastanesine kaldırıldı. İmam Baş'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin cemaatin elinden kurtardığı şüpheli şahsı Sultangazi polis merkezine götürüldü. Saldırganın sorguya alan polis olayın nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

Yapılan araştırmalarda şüpheli şahsın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve yüzde seksen oranında zihinsel, ruhsal ve duygusal bozukluğu olduğu anlaşıldı. Şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

DEHŞET ANI KAMERADA

Öte yandan, saldırı anı caminin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde cemaatin namaz kıldığı sırada saldırganın camiye girdiği görülüyor. Cemaatin arasından geçen saldırganın namazı kıldıran imama arkadan saldırıyor. Şüpheli imamı şüpheli tarafından defalarca bıçaklıyor. Namaza yeni başlayan cemaat ise bir anda olanlar karşısında şaşkına dönüyor. Cemaat imamı saldırganın elinden zor kurtarıyor. Cemaat daha sonra saldırgana linç girişiminde bulunuyor. Cemaatin araya girdiği görülen görüntülerde saldırının ardından yaşananlar kameralara yansıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler