İlk kez Türkiye'ye geliyor

 19. İstanbul Caz Festivali uzun zamandır beklenen bir ilki gerçekleştiriyor: “Neo-soul’un Kraliçesi” olarak anılan Erykah Badu, 9 kişilik kalabalık ekibi, etkileyici sahne performansı, soul, pop ve hiphop’ı harmanlayan ekleklik müzik tarzı, renkli ve özg

İlk kez Türkiye'ye geliyor

 

19. İstanbul Caz Festivali uzun zamandır beklenen bir ilki gerçekleştiriyor: “Neo-soul’un Kraliçesi” olarak anılan Erykah Badu, 9 kişilik kalabalık ekibi, etkileyici sahne performansı, soul, pop ve hiphop’ı harmanlayan ekleklik müzik tarzı, renkli ve özgün sesiyle, 13 Temmuz Cuma akşamı İstanbul Caz Festivali kapsamında, Matraş sponsorluğunda hayranlarıyla buluşacak.

 

Festivalin unutulmazlarından biri olmaya aday konserde, Badu sahneye tuşlu çalgılarda aynı zamanda ekibin müzik direktörlüğünü de yürüten R Williams, geri vokallerde Durand Ferebee Jr., Keisha Williams, “Nayrok” Koryan Wright ile Rachel Yahvah, basgitarda “Thundercat” Stephen Bruner, elektrogitarda Mark Lettieri, vurmalı çalgılarda “Taron” Brenton Lockett, davulda Cleon Edwards, ve flütte Dwayne Kerr ile çıkacak. Ekibe ayrıca Aaliyah, En Vogue ve 50 Cent gibi isimlerle de sıklıkla çalışan DJ, Burton Rashad “Ringo” Smith eşlik edecek.

 

R&B, soul, neo-soul, funk, caz ve hip-hop türlerini harmanladığı kendine özgü müzik tarzının yanı sıra imzası niteliği taşıyan, saçlarına bağladığı renkli kumaşlarla da kendine büyük bir hayran kitlesi edinen Erykah Badu’nun konserlerinde, “On & On”, “Window Seat”, “The Other Side of the Game”, “Apple Tree” gibi sevilen şarkılarını çaldığını belirtelim.

 

Erykah Badu konserinin biletleri 80 TL, 70 TL, 60 TL, 50 TL ve 40 TL (öğrenci) üzerinden, BİLETİX satış kanalları ve İKSV’den satılıyor. Konser günü mekân girişinden de bilet satışı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem