İlhan Cihaner ve Saldıray Berk’in beraati istendi

Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın "terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada savcı tüm sanıkların beraatini istedi.Yargıtay 11. Ceza Daires

İlhan Cihaner ve Saldıray Berk’in beraati istendi

Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın "terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada savcı tüm sanıkların beraatini istedi.

Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde CHP Denizli Milletvekili Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın "terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı dava görülmeye devam edildi. Duruşmaya Cihaner ve bazı sanıklar ile avukatları katıldı. Savcı, mütaalasında yeterli ve inandırıcı delil olmadığından sanıkların ayrı ayrı beraatini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler