Hırsızlar önce kameralara ardından polise yakalandı

İstanbul'da vatandaşların kalabalık olduğu yerlerde "yankesicilik, açıktan hırsızlık ve kaldırımcılık" yöntemleriyle hırsızlık yapan 8 kişi önce kameralara ardından Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerine yakalandı.Ufak yaşta hırsızlık zanlısının ,bir beb

Hırsızlar önce kameralara ardından polise yakalandı

İstanbul'da vatandaşların kalabalık olduğu yerlerde "yankesicilik, açıktan hırsızlık ve kaldırımcılık" yöntemleriyle hırsızlık yapan 8 kişi önce kameralara ardından Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerine yakalandı.

Ufak yaşta hırsızlık zanlısının ,bir bebek arabasından içinde bebek varken, çantayı çalma anı ise kameralara saniye saniye yansıdı. Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlileri , son bir hafta içinde özellikle kalabalık yerlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipleri, kısa bir sürede "Yankesicilik, Açıktan Hırsızlık ve Kaldırımcılık" yapmak suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edilen 4'ü yaşı küçük toplam 8 kişiyi yaptıkları operasyon sonrası yakaladı. Operasyonun ardından zanlıların yapılan üst aramalarında;8 adet cep telefonu, 1.630 TL para,çeşitli miktarda çek ve senet,Çeşitli banka kartları ve kimlik belgeleri ele geçirildi. Yakalanan hırsızlık zanlılarından yaşı küçük 2 çocuk ailelerine teslim edilirken, diğer şahıslardan 2'si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Öte yandan, hırsızlık zanlılarının çantaları çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerin ilkinde , yolda yürüyen iki kız arkadaşa yaklaşan zanlı, kızlardan birinin çantasının içinden cüzdanı alarak kayıplara karışırken, bir diğer görüntüde yaşı küçük başka bir hırsızlık zanlısı, içinde bebek bulunan bebek arabasına yaklaşıyor. Bebeğin annesinin uzaklaşmasını bekleyen zanlı, ardından bebek arabasının üzerinde asılı çantayı alıp kaçıyor. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyor.

Hırsızlar önce kameralara ardından polise yakalandı

Hırsızlar önce kameralara ardından polise yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler