Hırsız yılların müşterisi çıktı

İstanbul Kartal'da uzun zamandır hırsızlık meydana gelen kuyumcu sahipleri, güvenlik kameralarını izleyince gözlerine inanamadı. Hırsız, yıllardır alışveriş yapan müşteri çıktı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, Kartal Yakacık'ta bulunan bir

Hırsız yılların müşterisi çıktı

İstanbul Kartal'da uzun zamandır hırsızlık meydana gelen kuyumcu sahipleri, güvenlik kameralarını izleyince gözlerine inanamadı. Hırsız, yıllardır alışveriş yapan müşteri çıktı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Kartal Yakacık'ta bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Uzun zamandır işyerlerinde hırsızlıklar olan Saim Selim Sevgi kardeşler hırsızı tespit etmek için harekete geçti. İşyeri sahipleri son yaşanan hırsızlık olayında 2 bin liralık künye çalınınca kamera görüntülerini izledi. Görüntüleri izleyen kardeşler şok yaşadı. İşyeri sahipleri yllardır müşterileri olan bir kadının künyeyi tırnakçılık yöntemi ile çaldığını gördü. İşyeri sahipleri durumu polise bildirdi.

Geçtiğimiz aylarda 80 kilo altınları çalınan kuyumcu kardeşler, "Sürekli müşterimizdi. Ufak tefek hırsızlıklar oluyordu, fakat müşterimize hırsızlık suçunu konduramıyorduk. Fakat son çalınan künye olayı ardından görüntüleri izledik ve müşterimizin künyeyi çaldığını gördük. Geçtiğimiz aylarda işyerimizde yaklaşık 80 kilo altınımız çalındı" dedi.

ALTIN KÜNYE ÖNCE AVUCA SONRA ÇANTAYA

Öte yandan, hırsızlık anı işyeri kameraları tarafından da görüntülendi. Görüntülerde, birkaç kez künyeye bakan kadın, üçüncü seferde künyeyi tezgaha bırakmıyor. Kadın piyasa değeri 2 bin lira olan künyeyi önce avucunda saklıyor. Şüpheli künyeyi daha sonra çantasına koyup işyerinden ayrılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem