Her türlü şiddete karşıyız

Ayasofya Kavşağında başlayıp Beşirli’ye doğru devam eden yürüyüşe Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal H

Her türlü şiddete karşıyız

Ayasofya Kavşağında başlayıp Beşirli’ye doğru devam eden yürüyüşe Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu,  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemallettin Yazıcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

7’den 77’ye herkesi spor yapmaya davet eden Vali Öz, “Bugünün bir başka anlamı var. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günüdür. Obezite ile mücadele çerçevesinde sık sık yürüyüş yapıyoruz ancak bugün için kadınlarımız için yürüyoruz. Kadına şiddet konusunda duyarlılık oluşturmak için buradayız. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Birbirimizin hakkına hukukuna saygılı olursak, kamu görevlileri olarak vatandaş odaklı çalışırsak  hiçbir sorun yaşamayız” dedi.

 

14-(4).jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem