Her şehide bir HDPli vekil öldürün

Arel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk’ün, HDP’li vekillere yönelik yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.   "Her şehide karşılık bir HDP'li indirilmeli"    Şentürk, Facebook hes

Her şehide bir HDPli vekil öldürün
Arel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk’ün, HDP’li vekillere yönelik yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.
 
"Her şehide karşılık bir HDP'li indirilmeli" 
 
Şentürk, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu iş böyle olmaz. Her şehidimize karşılık bir HDP milletvekili indirilmeli” diye yazdı.
1-574.jpg
Şentürk, çalıştığı Arel Üniversitesi'nden de kovuldu.
 
"Üniversitemizden uzaklaştırdık"
 
Üniversitesi resmi sitesinden Şentürk'le ilgili şu açıklamayı yaptı: Üniversitemizin, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk'ün 10.08.2015 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama nedeniyle hakkında disiplin soruşturması açılmış ve soruçturma sonuçlanıncaya kadar adı geçen kişinin üniversitemizden uzaklaştırılmasına karar verilmiştir.
 
Kamoyuna saygıyla duyurulur.
 
İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem