Hem ağlattı hem moral verdi

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Volkan Konak Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Şırnak'ta 10 askerin şehit olmasının ardından konserini iptal etmeyen ve "Şarkılarımla memleketime moral olmaya çalışacağım" diyen Konak'ı yaklaşık beş bin kişi iz

Hem ağlattı hem moral verdi

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Volkan Konak Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Şırnak'ta 10 askerin şehit olmasının ardından konserini iptal etmeyen ve "Şarkılarımla memleketime moral olmaya çalışacağım" diyen Konak'ı yaklaşık beş bin kişi izledi.

20 YAŞINDA ÖLMEK...

Kuzey'in oğlu, konserine "Pazartesi olmasına rağmen burayı dolduran binlerce sevenime teşekkür ediyorum" diyerek başladı. Konserinde 'Hem Okudum Hem de Yazdım', 'Yarim Yarim', 'Cerrahpaşa' gibi şarkılarını seslendirdi. 

Gecede hayatını kaybeden 10 Mehmetçik'i de anan şarkıcı şöyle konuştu: "Siz 20 yaşında ölmek ne demek bilir misiniz? 20 yaşında bir insan öldüğü zaman, anne ve babasıyla doyasıya kahvaltı yapamayacak, sevgilisi olmayacak. En sevdiği arabası olmayacak. 20 yaşında ölmek ciddi iş. Ağır bir vebal."

Sanatçı, kanserden kaybettiği babasını unutamadığını da söyleyerek duygularını şöyle ifade etti: "Hayatta Yaradan'dan hiç bir şey istemedim. Ne zaman ki babam hasta oldu, o zaman yalvardım ama babam öldü. Bu dünyayı döndürenden bir daha asla bir şey istemeyeceğim. Çünkü kırgınım..." Konak konserinde geçtiğimiz ay ameliyat olan Neşet Ertaş'a şifa dileyerek "Onu kaybedersek, bilin ki o gece ağlayacağım. O benim kara aşkım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem