Helikopterler bomba yağdırıyor

 Helil Vadisi'nde bir grup PKK'lının tespit edilmesini ardından bölge kobra tipi helikopterlerin desteğinde ateş altına alındı. Hakkari'ye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis noktası yakınlarında bulunan Helil Vadisi'nde bir grup PKK'lının tespit ed

Helikopterler bomba yağdırıyor

 

Helil Vadisi'nde bir grup PKK'lının tespit edilmesini ardından bölge kobra tipi helikopterlerin desteğinde ateş altına alındı.
 
Hakkari'ye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis noktası yakınlarında bulunan Helil Vadisi'nde bir grup PKK'lının tespit edilmesi üzerine bölgeye operasyon düzenlendi.
 
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan kobra tipi helikopterler yaklaşık 20 dikaka boyunca PKK'lıların tespit edilidği Helil Vadisi'ni yoğun bir ateş altına alırken, Sikorsky tipi helikopterle de Özel eğitimli komandoları bölgeye indirildi.
 
Silah ve bomba sesleri Hakkari kent merkezinde de duyuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem