Hayvanat bahçesinde dehşet

Almanya’nın Köln kentindeki hayvanat bahçesi içinde bulunduğu tel örgüden çıkan kaplan, kadın bakıcısını öldürdü.Deutsche Welle başta olmak üzere Alman medyası, hayvanat bahçesindeki dehşete geniş yer verdi. Kapalı tutulduğu tel örgüden çıkan 2 metre boyu

Hayvanat bahçesinde dehşet

Almanya’nın Köln kentindeki hayvanat bahçesi içinde bulunduğu tel örgüden çıkan kaplan, kadın bakıcısını öldürdü.

Deutsche Welle başta olmak üzere Alman medyası, hayvanat bahçesindeki dehşete geniş yer verdi. Kapalı tutulduğu tel örgüden çıkan 2 metre boyundaki yaklaşık 300 kilo ağırlığındaki kaplan, 43 yaşındaki bakıcısına saldırarak öldürdü. Köln Hayvanat Bahçesi Müdürü Theo Pagel, bunun üzerine tüfekle kaplanı vurdu.

Olay üzerine hayvanat bahçesi kapatıldı, polis timleri gönderildi. Öldürülen kaplanın 4 yaşında olduğu ve 2011 yılında Köln Hayvanat Bahçesi'ne getirildiği belirtildi.

Köln'deki hayvanat bahçesi 1985 yılında da benzer bir olaya sahne olmuştu. Kafesinden kaçmayı başaran iki şempanze, eski hayvanat bahçesi müdürü Gunther Nogge'ye saldırmış ve Nogge'nin ağır yaralanmasına neden olmuştu. Şempanzeler de daha sonra vurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem