'Hayırdır, Cübbeli hoca öldü mü?' tartışması

 Cübbeli Ahmet Hoca Metris Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunduğundan, sevenleri onun hakkında duygusal bir klip hazırladı. Bu duygusal klip sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırdı ancak tepkileri de beraberinde getirdi. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ah

'Hayırdır, Cübbeli hoca öldü mü?' tartışması

 

Cübbeli Ahmet Hoca Metris Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunduğundan, sevenleri onun hakkında duygusal bir klip hazırladı. Bu duygusal klip sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırdı ancak tepkileri de beraberinde getirdi.
 
Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü için yapılan klip tartışmalara sebep olurken, cemaate mensup bazı üyeler, İsmailağa Cemaati'ne ait internet sitesini mesaj yağmuruna tuttu. Bu tepkilere yine site üzerinden cevap veren cemaat şu açıklamayı yaptı: 
 
"22 Mayıs 2011 tarihinde sitemizden yayımladığımız “CÜBBELİ HOCA'YA DUYGUSAL KLİP” adlı video, Facebook gibi sitelerde paylaşım rekorları kırıyor. Videoyu ilk yayımladığımız zaman şöyle yorum yapanlar olmuştu: “Hayırdır Cübbeli hoca öldü mü?”, “Sanki Cübbeli Hoca öldü gibi yapmışsınız!”
 
Biz de cevaben demiştik ki: Alimlerimizin kıymetini öldükten sonra değil, hayattayken takdir edelim ve kıymetlerini bilelim.
 
Cübbeli Hoca'nın Metris'e gönderilmesiyle oluşan hüzünlü atmosferde yaptığımız video çok paylaşıldı. İzleyenler göz yaşlarına hakim olamadı. Yorumlarda “yapandan ve yayımlayandan Allah razı olsun” duaları eksik olmadı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem