Havalimanında intihar!

 Ukraynalı gemici Vadym Kukhtım, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda girdiği bir tuvalette bileklerini ve boynunu keserek intihara kalkıştı. İlk müdahalesi havalimanında yapılan 49 yaşındaki Ukraynalı gemici, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastan

Havalimanında intihar!

 

Ukraynalı gemici Vadym Kukhtım, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda girdiği bir tuvalette bileklerini ve boynunu keserek intihara kalkıştı. İlk müdahalesi havalimanında yapılan 49 yaşındaki Ukraynalı gemici, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki bir erkekler tuvaletinin kabininde geceyarısı kan sızdığını gören çalışanlar durumu hemen polise haber verdi. Bunun üzerine kilitli olan kabini açan polis yerde kanlar içinde kalan bir erkek yaralı ile karşılaştı.

 

Yapılan kontrollerde elindeki şişeyi kırarak bileklerini ve boynunu kestiği anlaşılan kişinin 49 yaşındaki Ukraynalı gemici Vadym Kukhtım olduğu ortaya çıktı. İntihara kalkışan gemiciye ilk müdahaleyi havalimanındaki sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ukraynalı gemici tedavi altına alındı. Havalimanı polisi ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler