Hasan Şaş, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Galatasaray ve A Millî Takım formalarıyla tanınan Şaş’ın hayatı ve futbol kariyeri yeniden gündeme geldi.
HASAN ŞAŞ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?
Hasan Şaş, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı.
Soruşturma kapsamında kamuoyunda oyuncu, şarkıcı, iş insanı, işletmeci ve eski sporcu olarak bilinen toplam 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi. Operasyonda Hasan Şaş'ın yanı sıra Aras Bulut İynemli, rapçi Sefo (Seyfullah Sağır), Melis Sezen ve Nilperi Şahinkaya gibi tanınan isimlerin de gözaltına alındığı belirtildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
HASAN ŞAŞ KİMDİR?
Hasan Şaş, 1976 yılında Adana'da dünyaya geldi. Futbola Adana Demirspor altyapısında başlayan Şaş, daha sonra Ankaragücü forması giydi.
Gösterdiği performansın ardından Galatasaray'a transfer olan Hasan Şaş, sarı-kırmızılı takımda uzun yıllar forma giydi. Başarılı futboluyla Galatasaray'ın önemli oyuncuları arasında yer alan Şaş, kulübün unutulmaz kadrolarında görev yaptı.
2002 DÜNYA KUPASI'NDA TARİHİ KADRODA YER ALDI
Hasan Şaş, A Millî Futbol Takımı'nın 2002 FIFA Dünya Kupası'nda elde ettiği üçüncülükte kadroda yer alan isimlerden biri oldu.
Şaş, turnuvada gösterdiği performansla Türk futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer aldı.

FUTBOLCULUK SONRASI ANTRENÖRLÜK YAPTI
Futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından teknik ekibe dahil olan Hasan Şaş, Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevinde bulundu.
Şaş, uzun yıllar sarı-kırmızılı kulübün teknik heyetinde görev alarak futbol kariyerini saha kenarında sürdürdü.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin arama ve biyolojik inceleme işlemlerinin ardından ifadeleri alınmak üzere başsavcılığa sevk edilecekleri bildirildi.
Soruşturma kapsamında yürütülen işlemlerin devam ettiği öğrenildi.