Hapisten Zafer Bayramı kutlaması

  Ergenekon davasının tutuklu sanığı eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle Twitter’dan mesaj yayınladı. -İLKER BAŞBUĞ’DAN KUTLAMA MESAJI- Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan mesa

Hapisten Zafer Bayramı kutlaması

  Ergenekon davasının tutuklu sanığı eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle Twitter’dan mesaj yayınladı.

 

-İLKER BAŞBUĞ’DAN KUTLAMA MESAJI-

 

Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan mesajda Başbuğ, “ Yarım asra yakın bir neferi olarak onurla hizmet ettiğim Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Aziz milletimin Zafer Bayramını kutluyorum. Bu zafer, Türk milletine ve onun bağrından çıkan Türk Ordusuna aittir" dedi.

 

-BAŞBUĞ: HİZMETLERİN İZİNİ SİLEMEZ

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yılı dönümü ile Kara Harp Okulundan mezun oluşunun 50. yıl dönümünün aynı güne denk geldiğini belirten Başbuğ, “Kara Harp Okulu’ndan mezun oluşumuzdan 50 yıl sonra, ben ve iki devre arkadaşım(emekli Orgeneraller Hurşit Tolon ve Fevzi Türkeri) cezaevlerinde tutuklu olarak bulunmaktayız.

Akıl almaz iddialar ve suçlamalar ile bazıları bugün bizleri tutsak olarak tutabilir, ancak Türk milletinin belleğinden gerektiğinde canlarımızı da ortaya atarak vermiş olduğumuz yarım asırlık hizmetlerin izlerini asla silemezler!" mesajını iletti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler