Hande Ataizi, "ifşa" oldu!

 Meğer Hande Ataizi oruç tutuyor ve dualara bile gidiyormuş. "Meğer" diyoruz zira Seyfi Dursunoğlu da Hande Ataizi'nin 'oruç' tuttuğuna nedense ilk anda inanamamış gibiydi. Hande Ataizi'nin oruç tuttuğu Seyfi Dursunoğlu'nun "Sen daha gençsin oruç tutmazsı

Hande Ataizi,  "ifşa" oldu!

 

Meğer Hande Ataizi oruç tutuyor ve dualara bile gidiyormuş. "Meğer" diyoruz zira Seyfi Dursunoğlu da Hande Ataizi'nin 'oruç' tuttuğuna nedense ilk anda inanamamış gibiydi.

 

Hande Ataizi'nin oruç tuttuğu Seyfi Dursunoğlu'nun "Sen daha gençsin oruç tutmazsın" diyerek taş atmasıyla ortaya çıktı.

 

Ünlü sanatçı, "Aaa! Olur mu! Benim tipim göstermiyor, ben tutarım orucumu... Hatta ben duaları filan da biliyorum. Herkes şaşırıyor. Böyle Ayetel Kürsi filan... Hepsini bilirim" diyerek bilinmeyen bir yönünü ifşa etti.

 

Seyfi Dursunoğlu ise kullandığı ilaçlar nedeniyle oruç tutamadığını ancak fitre ve zekatını eksik etmediğini söyledi. Son bir not daha... Benzemez Kimse Sana programının sunucusu Murat Başoğlu da oruç tutuyormuş.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem