Hala aynı numarayı yiyenler var

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan şüpheliye inanan bir kişi 96 bin lira dolandırıldı.Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç.'yi arayan bir kişi, kendisini emniyet müdürü Hakan olarak tanıttı. Şüpheli, Ö.Ç.'ye, "Türkiye'de operasyon yapıldı. Yaptığın yurtdışı gö

Hala aynı numarayı yiyenler var

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan şüpheliye inanan bir kişi 96 bin lira dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç.'yi arayan bir kişi, kendisini emniyet müdürü Hakan olarak tanıttı. Şüpheli, Ö.Ç.'ye, "Türkiye'de operasyon yapıldı. Yaptığın yurtdışı görüşmelerinden dolayı bir takım işlemler gerçekleşti. Senin cep telefon numaranı almam lazım" dedi. Şüpheliye inanan Ö.Ç., İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderken, sahte polis tarafından bankaya yönlendirdi. Çeşitli bankalardan 96 bin lira çeken Ö.Ç., şüphelinin verdiği hesaba parayı yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Ö.Ç., polise müracaat etti.

Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem