Hakeme saldıran futbolculara hapis cezası

Süper Amatör Lig’inde geçen yıl oynanan Gazilerspor ile Sur Belediyesispor maçında hakeme saldıran 3 futbolcu hakkında açılan dava sonuçlandı. Orta hakeme saldıran 3 futbolcu 11 ay hapis cezası ve 3 bin lira para cezasına mahkum edildi.Süper Amatör Lig’in

Hakeme saldıran futbolculara hapis cezası

Süper Amatör Lig’inde geçen yıl oynanan Gazilerspor ile Sur Belediyesispor maçında hakeme saldıran 3 futbolcu hakkında açılan dava sonuçlandı. Orta hakeme saldıran 3 futbolcu 11 ay hapis cezası ve 3 bin lira para cezasına mahkum edildi.

Süper Amatör Lig’inde 23 Şubat 2014 tarihinde karşı karşıya gelen Gazilerspor ve Sur Belediyespor maçında futbolcuların karıştığı olaylar çıkmıştı. Maçın hakemi Mahmur Arık’ın kararlarına tepki veren Gazilersporlu futbolcular Ufuk Gülen, Ufuk Eser ve Mahmut Deri hakeme küfür ederek saldırdı. Futbolcular hakkında açılan dava bugün Diyarbakır’da görüldü. 9. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada Gazilerspor’un 3 futbolcu hakeme küfür, hakaret ve saldırmaktan 11’er ay hapis cezası ve 3’er bin lira para cezası ile cezalandırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler