Hakan, Trabzon’u Şenlendirdi!

Fantezi müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Hakan Altun ve klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici, Trabzon’da hayranlarıyla buluştu. Altun muhteşem aşk şarkılarıyla mest ederken Şenlendirici de klarnetiyle salonu inletti. Fantezi müziğin en önemli

Hakan, Trabzon’u Şenlendirdi!

Fantezi müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Hakan Altun ve klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici, Trabzon’da hayranlarıyla buluştu. Altun muhteşem aşk şarkılarıyla mest ederken Şenlendirici de klarnetiyle salonu inletti.

Fantezi müziğin en önemli seslerinden biri olan ve özellikle “ Telefonun başında çaresiz bekliyorum” şarkısıyla özdeşleşen Hakan Altun ile ülkenin en önemli klarnet sanatçılarından Hüsnü Şenlendirici Trabzon’da muhteşem bir konser verdi.

Salonu dolduran Altun ve Şenlendirici hayranları, ikiliyi sahneye çıkarken çığlıklarla karşıladı. Müthiş bir klarnet solonun ardından başlayan gecede Altun, birbiri ardına muhteşem eserler seslendirdi. Hüsnü Şenlendirici de gerek sesi gerekse de o muhteşem kullandığı klarnetiyle adeta kulakların pasını sildi.

Trabzon’un yanı sıra, civar il ve ilçelerden konsere gelen davetliler bu doyumsuz müzik ziyafetinde iki dev isme muhteşem sevgi gösterisinde bulundular.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler