Hain saldırıda 1 uzman Şehit oldu

Diyarbakır'ın Özerkli Köyü Jandarma Karakolu'na PKK'lıların roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenledi

Hain saldırıda 1 uzman Şehit oldu

Diyarbakır'ın Özerkli Köyü Jandarma Karakolu'na PKK'lıların roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılan 1 uzman çavuş şehit oldu. Çatışmada 3 asker ile 1 korucunun da yaralandığı belirtildi. Yaralıların tedavisi Asker Hastanesi'nde sürüyor.

KALABALIK GRUP SALDIRDI

Diyarbakır'ın Hani İlçesi karayolu üzerinde bulunan merkeze bağlı korucuların da bulunduğu Özerkli Köyü Jandarma Karakolu'na bugün saat 14.15'de bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

YARALI ASKERLER VAR

Karakola roketatar atan PKK'lılar daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açtı.Karakoldaki askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada 4

askerin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

OPERASYON BAŞLADI: ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Saldırıdan sonra bölgeden kaçmaya çalışan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı. Çatışmalar devam ediyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler