Gurbetteki cinayete tutuklama

 Almanya'nın Dortmund kentinde bir evde çıkan yangında üç çocuğun hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak çocukların babası Muharrem Tüfekçi ile birlikte yaşayan Bulgar kökenli kadın, cinayet ve kundaklama suçlamasıyla tutuklandı.BABA ZAN ALTINDA DEĞİLDortmu

Gurbetteki cinayete tutuklama

 

Almanya'nın Dortmund kentinde bir evde çıkan yangında üç çocuğun hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak çocukların babası Muharrem Tüfekçi ile birlikte yaşayan Bulgar kökenli kadın, cinayet ve kundaklama suçlamasıyla tutuklandı.

BABA ZAN ALTINDA DEĞİL

Dortmund polisi, Dortmund Sulh Mahkemesi'nin, söz konusu kadın hakkında cinayet ve kundaklama suçlarından tutuklama kararı çıkarttığını, çocukların babasının ise zan altında olmadığını belirtti.

Alman gazeteleri, Muharrem Tüfekçi'nin yaklaşık 9 aydır birlikte olduğu Bulgar kökenli kadının, çocukları önce bıçaklayarak öldürdüğünün, ardından da evi ateşe verdiğinin tahmin edildiğini yazdı.

Haberlerde olay günü, Tüfekçi'nin, sabah erken saatlerde evden çıkarak çok katlı binanın karşısında bulunan bir lokalde oturduğu daha sonra sevgilisinin yanına eli yaralı olarak geldiği ve serserilerin kendisine saldırdığını söylediği, eve dönerlerken de itfaiyenin, yangını söndürmeye çalıştığını gördüğü belirtildi.

 ÇOCUKLARIYLA TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEDİĞİ İÇİN KAVGA EDİYORLARMIŞ

 Gazete haberlerinde komşuların, Tüfekçi'nin, çocuklarıyla Türkiye'ye dönmek istediği için sevgilisiyle bir süredir kavga ettiğini söylediği kaydedildi.

 Tüfekçi ailesinin daha önce binanın en üst katında oturduğu ve çocukların annesinin yaklaşık 3 yıl önce, anahtarını kaybettiği için bir iple üst balkondan eve girmeye çalışırken aşağıya düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.

 POLİS, "ÇOCUKLAR, YANGINDAN ÖNCE ÖLMÜŞ" DEMİŞTİ

 Evdeki yangın söndürüldükten sonra 4 yaşındaki Mustafa ile 12 yaşındaki ablası Dilan'ın cesetleri bulunmuş, 10 yaşındaki Mehmet ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Polis, otopsiden sonra yaptığı açıklamada 3 çocuğun da önceden şiddete maruz kaldığını ve Mustafa'yla Dilan'ın yangın çıkmadan önce hayatlarını kaybettiğini bildirmişti.üzerine diğer alternatiflere yönelmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler