Günaydın'ın son sağlık durumu

 Sanatçı Erol Günaydın'ın sağlık durumunda değişiklik olmadığı, bilincinin halen kapalı olduğu bildirildi. Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nden yapılan açıklamada, 22 Eylül'de sabaha karşı ambulans uçakla hastanelerine sevk edilen 79 yaşındaki tiyatro ve sinem

Günaydın'ın son sağlık durumu

 

Sanatçı Erol Günaydın'ın sağlık durumunda değişiklik olmadığı, bilincinin halen kapalı olduğu bildirildi.
 
Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nden yapılan açıklamada, 22 Eylül'de sabaha karşı ambulans uçakla hastanelerine sevk edilen 79 yaşındaki tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın, yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği bildirildi. 
 
Acıbadem Kadıköy Hastanesi Yoğun Bakım Servisi Sorumlusu, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ceyhun Solakoğlu, KOAH alevlenmesi sonrası solunum, dolaşım ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan Erol Günaydın'ın bilincinin halen kapalı olduğunu belirtti. 
 
Solakoğlu, ''Erol Günaydın'ın KOAH alevlenmesine bağlı gelişen solunum, dolaşım ve böbrek yetmezliği tedavileri hastanemizin yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Tedavi, mekanik ventilasyon (solunum makinası), renal replasman terapi (hemodiyaliz) ve destek tedavisi ile sürdürülüyor'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem