Gümrükçüoğlu öğretmenler ile bir araya geldi

Gümrükçüoğlu öğretmenler ile bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ortahisar ilçesindeki her okuldan öğretmenlerin, okul müdürleri, emekli öğretmenler ve göreve yeni başlayan stajer öğretmenlerin katıldığı programda İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da hazır bulundu.

Gecede öğretmenlik mesleğinin memleket için önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman eğitime destek çabası içinde olduklarını kaydederken öğretmenleri göstermiş oldukları gayret ve elde etmiş oldukları başarılardan dolayı kutladı.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ayrıca emekli öğretmenler Mevlüde ve Ziya Bahçekapılı çiftini evlerinde ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, 1984-85 yıllarında bir hekim olarak Hamsiköy’de görev yaparken tanıştığı öğretmen çifte, “Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Sizinle çok güzel anılarım var. Sizleri tebrik eder, sağlık ve hayırlı uzun ömürler dilerim” diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem