Genelkurmay: 4 terörist yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari ve Şanlıurfa'da toplam 4 teröristin silah ve mühimmatları ile yakalandığını açıkladıGenelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır Lice'de, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce önceden kara yoluna döşenmiş

Genelkurmay: 4 terörist yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari ve Şanlıurfa'da toplam 4 teröristin silah ve mühimmatları ile yakalandığını açıkladı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır Lice'de, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce önceden kara yoluna döşenmiş bir adet El Yapımı Patlayıcının tespit edilerek imha edildiği ifade edildi. Hakkâri'de, Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist, silah ve mühimmatları (iki adet Kaleşnikof piyade tüfeği, silahlara ait 10 adet şarjör ve 253 adet mermi) ile birlikte yakalandığı kaydedildi.

Bitlis Tatvan'da icra edilen operasyonda tespit edilen sığınak'ta, muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi (yedi büyük tüp, 50 kg zeytin, 150 kg turşu, 50 kg deterjan, 100 kg peynir, bir kuzine soba, 20 kg 10'luk çivi, 50 kg şeker, iki balyoz, iki keser, iki kürek) ele geçirildiği bildirildi.

Şırnak Şenoba'da, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce önceden kara yoluna döşenmiş bir adet El Yapımı Patlayıcının tespit edilerek imha edildiği vurgulandı.

2 TERÖRİST YAKALANDI

Şanlıurfa Akçakale'de Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 2 bölücü terör örgütü mensubu, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, beş adet şarjörü ve 150 adet mühimmatı ile birlikte yakalandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler