Gazilerden çağrı: Bizi askere alın

Nazilli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş, “Bünyemizde 72 gazi var. Bu terör olaylarının bitmesi için biz de askere gitmek istiyoruz. Gazi olduk, gerekirse vatanımız için şehit de oluruz” diye konuştu.Her gün şehit haberleri duyduklarını ve he

Gazilerden çağrı: Bizi askere alın

Nazilli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş, “Bünyemizde 72 gazi var. Bu terör olaylarının bitmesi için biz de askere gitmek istiyoruz. Gazi olduk, gerekirse vatanımız için şehit de oluruz” diye konuştu.

Her gün şehit haberleri duyduklarını ve hem bir emekli astsubay hem de gazi olarak çok üzüldüğünü söyleyen Başkan Karataş, “Ben hem bir emekli Astsubay hem de bir gazi olarak boynumda hâlâ künye defterimi taşıyorum. Bugün için dahi olsa anında ben 20 yaşındaki genç gibi güneydoğuda görev almak isterim. Şuanda Nazilli’de 72 tane gazi var. Hepimiz silahı kuşanıp doğuda görev almaya hazırız.

Yeni Genelkurmay Başkanının bizi askere hemen almasını ve güneydoğuya vermesini gönülden istiyoruz. Yüksek hız tesis operatörü ve bir mors hocası olarak hem muharip hem de teknik sınıfında görev almaya hazırım. Yeter ki terör olayları son bulsun ve analar ağlamasın” diye konuştu.

Karataş, şehit olan askerlere rahmet, ailelerine de sabır diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem