Gaziantep bombacısı öğretmen

 Gaziantep'te, 4'ü çocuk 9 kişinin öldüğü, 66 kişinin yaralandığı Pkk saldırısında, bomba yüklü otomobili çekiciyle yola çıkaran kişi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan M.H.'nin Şanlıurfa'nın bir İlköğretim Okulu'nda Müdür Başyardımcısı olduğu ortaya çıkt

Gaziantep bombacısı öğretmen

 Gaziantep'te, 4'ü çocuk 9 kişinin öldüğü, 66 kişinin yaralandığı Pkk saldırısında, bomba yüklü otomobili çekiciyle yola çıkaran kişi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan M.H.'nin Şanlıurfa'nın bir İlköğretim Okulu'nda Müdür Başyardımcısı olduğu ortaya çıktı.

 

 

 

ŞOK ETKİSİ YARATTI

Siverek ilçe merkezinde bulunan okulda geçen yıl Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirilen M.H., Gaziantep'te meydana gelen saldırı sonrası Mersin'de gözaltına alındı. Bomba yüklü aracı çekiciye yüklettiren kişi olduğu iddia edilen M.H.'nin bu suçlamayla gözaltına alınması, Siverek'te herkesi şoke etti. Eşi de Diyarbakır'da öğretmenlik yapan 3 çocuk babası M.H.'nin çevresinde sakin bir kişi olarak tanındığını söyleyen meslektaşları ve kendisini tanıyanlar, Gaziantep'teki terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınmasına şaşırdı.

 

Bayram tatili nedeniyle görev yaptığı okulundan ayrılan M.H.'nin yakın çevresine, Mersin'de yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra üniversiteyi kazanan oğlunun kaydını yaptırmak için İstanbul'a gideceğini söylediği öğrenildi.

 

İDARİ İŞLEM BAŞLATILIYOR

 

Öte yandan izin süresi bitmesine rağmen görevine başlamayan ve bu yönde okul yönetimini bilgilendirmeyen M.H. hakkında idari soruşturma başlatılacağı belirtildi. Okul yönetiminin, M.H.'nin göreve başlamadığına ilişkin tutanak tutarak, idari soruşturma başlatılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvuracağı da öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler