G.Antep saldırısında Flaş gelişme

 Gaziantep'te meydana gelen bombalı saldırının ardından alarma geçen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarında yaptıkları bir operasyonda bombacıya yardım ve yataklık ettikleri tahmin edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.   Geçtiğimiz gün G

G.Antep saldırısında Flaş gelişme

 

Gaziantep'te meydana gelen bombalı saldırının ardından alarma geçen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarında yaptıkları bir operasyonda bombacıya yardım ve yataklık ettikleri tahmin edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

 

 

 

Geçtiğimiz gün Gaziantep'te meydana gelen bombalı araçlı saldırının ardından tüm emniyet birimleri teyakkuza geçerken, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerde sıkı bir çalışma yaparak sabahın ilk ışıklarında operasyon düzenlediler. Çok sayıda yere yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, şahısların Gaziantep bombacısına yardım ve yataklık yaptıkları tahmin ediliyor. Şahısların Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgularının sürdüğü öğrenildi.

 

SAYI EN SON 13'TÜ

 

Gaziantep Valisi Erdal Ata, terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamasında gözaltı sayısının 13'e çıktığını belirtmişti.

 

Gaziantep Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan Vali Ata, terör saldırısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu. Herkesin millet olarak el ele verip bu oyunlara asla alet olmaması gerektiğini kaydeden Ata, Gaziantep'in bir huzur kenti olduğunu vurguladı. Ata, "Bugüne kadar dostça ve kardeşçe birlik ve beraberlik içinde yaşadık. Birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi bozmaya asla kimsenin gücü yetmeyecektir." ifadelerini kullandı.

 

Gözaltı sayısı ile ilgili açıklama yapan Ata, "Daha önce 6 kişi olarak belirtmiştik. Şu anda gözaltına alınan kişi sayısı 13'e çıktı. Yakın bir tarihte olay her yönüyle aydınlatılacak. Bu katliamı yapanlar adalet huzurunda hesap verecek. Bundan dolayı hiç kuşkunuz olmasın. Bizim sizden ricamız, birlik ve beraberliğimizi bozacak her türlü yanlıştan kaçınalım." şeklinde konuştu.

 

En son gözaltına alınanlar bu rakama dahil mi değil mi henüz bilinmiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem