G20’deki müzik dinletileri iptal edildi

Antalya'da devam eden G20 zirvesinde müzik dinletileri Fransa'daki patlama nedeniyle iptal edildi.Antalya'daki G-20 Zirvesi'nin ev sahibi olan Türkiye, Fransa'daki törör saldırılarının ardından, G-20 programındaki müzik dinletilerini programdan çıkarmayı

G20’deki müzik dinletileri iptal edildi

Antalya'da devam eden G20 zirvesinde müzik dinletileri Fransa'daki patlama nedeniyle iptal edildi.

Antalya'daki G-20 Zirvesi'nin ev sahibi olan Türkiye, Fransa'daki törör saldırılarının ardından, G-20 programındaki müzik dinletilerini programdan çıkarmayı kararlaştırdı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'teki olayların akabinde gece geç saatte Antalya'da kameraların karşısına geçerek terör saldırılarını kınamasının ve bugün de Fransız mevkidaşı François Hollande'a telefonda taziyelerini sunmasının ardından, G-20 programı çerçevesinde konuklar için planlanmış olan müzik dinletilerinin iptaline karar verdi.

Terör saldırılarına maruz kalan Fransa'nın acılarını paylaşma ve saldırılarda hayatlarını kaybedenlere saygı çerçevesinde, yemeklerde G-20 konuklarına herhangi bir müzik dinletisi olmayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu akşam konuk heyet başkanları onuruna Regnum Carya Golf Club'ta vereceği akşam yemeğinde, zirve sırasındaki resepsiyon ve kültürel programlarda müzik dinletilerine yer verilmeyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler