Fuhuşta son nokta!

Konya'da sokaklara üzerinde kadın adı ve telefon numarası yazılı kağıtlar atarak fuhuş yaptırdığı öne sürülen şekebeye yönelik yapılan operasyonda, şebekenin 6 erkek üyesi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i, 'fuhuşa aracılık etmek' suçundan tutuklanırken

Fuhuşta son nokta!

Konya'da sokaklara üzerinde kadın adı ve telefon numarası yazılı kağıtlar atarak fuhuş yaptırdığı öne sürülen şekebeye yönelik yapılan operasyonda, şebekenin 6 erkek üyesi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i, 'fuhuşa aracılık etmek' suçundan tutuklanırken, 5'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Konya kent merkezinde son dönemlerde sokaklara üzerinde kadın adı ve telefon numarası yazılı kağıtların atılması üzerine polis harekete geçti. 'Ara beni görüşelim' yazılarının da bulunduğu kağıtları sokaklara atan şüphelilerin kimliklerini belirleyen polis, yaptığı operasyonda şebekenin 6 erkek üyesini gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, üzerinde 60 bin takma kadın adı ve telefon numarası bulunan kağıt ile kağıtlara baskı yapılan kaşelere el konuldu.

 

Şüphelilerden Şevki M., 'fuhuşa araçılık etmek' suçundan tutuklanırken, 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler