Film izler gibi izlediler

Adana'da bir derede bulunan erkek cesedini görmek isteyen vatandaşlar akşam olmasına rağmen bölgeye akın etti.Olay, Sarıçam ilçesinin Dağcı mahallesinde meydana geldi. Dere yatağına inen bir kişi, derede yüz üstü yatan bir erkek şahsın bulunduğunu görünce

Film izler gibi izlediler

Adana'da bir derede bulunan erkek cesedini görmek isteyen vatandaşlar akşam olmasına rağmen bölgeye akın etti.

Olay, Sarıçam ilçesinin Dağcı mahallesinde meydana geldi. Dere yatağına inen bir kişi, derede yüz üstü yatan bir erkek şahsın bulunduğunu görünce, 155 ve sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine cinayet ve olay yeri inceleme ekibi çağrıldı.

OLAYI DUYAN MAHALLELİ DEREYE AKIN ETTİ

Olayı duyan Dağcı mahallesi sakinleri dereye akın etti. Kadın, erkek, yaşlı, genç, çocuk bütün mahalleli dereye gelip cesedi görmek için birbiriyle yarıştı. Kısa sürede yüzlerce kişi araçlarıyla dereye geldi. Vatandaşlar cesedi ve polisin yaptığı çalışmayı filim izler gibi izledi. Bir süre sonra Can-Kur ekibi cesedi çıkardı ancak vatandaşlar yine de uzaklaşmayıp cesedi daha yakından görmek istedi.

KADIN, CESEDİ 3G İLE AİLESİNİ İZLETTİ

Bir kadın biraz daha ileri giderek cep telefonu ile cesedin dereden çıkartılması ve olay yeri inceleme ekiplerinin müdahale etmesini cep telefonuyla çekip 3G sistemiyle ailesine izlettiği görüldü. Kadın vatandaşların uyarısına rağmen çekime devam etti. Polis, cesedi dereden çıkardıktan sonra yaptığı araştırmada şahsın Murat Coşkun (36) olduğunu belirledi. Coşkun'un beş gün önce kaybolduğu ancak ailesinin kayıp başvurusu yapmadığı tespit edildi. Coşkun'un uyuşturucu kullanmaktan 3 kaydı olduğu öğrenildi. Polis, Coşkun'un uyuşturucu kullandıktan sonra dereye düşmüş olabileceği üzerinde dururken derenin su seviyesinin diz boyunda olması cinayet şüphesini doğurdu. Coşkun'un kesin ölüm nedeni otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler