Film gibi sahneler, hepsi gerçek

 Adam kıyıdakilerin çığlıkları arasında köpekbalığını atlatıp karaya çıkmayı başardı.ABD’nin Massachusetts eyaletinin Cape Cod bölgesinde kanoyla denize açılan Walter Szulc kürek çekerken omuzunun üzerinden arkasına doğru baktı ve o an donup kaldı.Büyük b

Film gibi sahneler, hepsi gerçek

 

Adam kıyıdakilerin çığlıkları arasında köpekbalığını atlatıp karaya çıkmayı başardı.

ABD’nin Massachusetts eyaletinin Cape Cod bölgesinde kanoyla denize açılan Walter Szulc kürek çekerken omuzunun üzerinden arkasına doğru baktı ve o an donup kaldı.

Büyük beyaz köpekbalığının kendisini takip ettiğini ve aralarında sadece yarım metre mesafe olduğunu gören Szulc kıyıya doğru kürek çekmeye başladı.

Szulc köpekbalığını fark edenlerin çığlıkları arasında kıyıya ulaşmayı başardı. Bölgede özellikle son günlerde çok köpekbalığı görüldüğünü söyleyen biyolog Greg Skomal ABC televizyonuna yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Köpekbalıkları fok balıkları için bu sulara geliyor.

Doğal hayatı korumak için yapılan etkinlikler sonuç verdi ve fokların sayısı diğer senelere göre çok arttı. Köpekbalıkları da karınlarını doyurmak için buraya geliyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler