Feci kaza kamerada

Beşiktaş Dolmabahçe'de önündeki motosikletin ani fren yapması sonucu direksiyonu karşı şeride kıran otobüs şoförünün Kuveytli turistleri taşıyan VIP minibüse çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförü bir ay

Feci kaza kamerada

Beşiktaş Dolmabahçe'de önündeki motosikletin ani fren yapması sonucu direksiyonu karşı şeride kıran otobüs şoförünün Kuveytli turistleri taşıyan VIP minibüse çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförü bir ayılıp bir bayılırken, otobüs içindeki yolcuların koridora savrulması anbean görüntülendi.

Kaza, geçtiğimiz 25 Ağustos tarihinde saat 20.00 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş'tan Karaköy istikametine seyir halinde olan motosiklet Dolmabahçe Sarayı önünde aniden fren yaptı. O esnada motosikletin ani fren yaptığını gören 34 PPV 97 plakalı otobüsün şoförü motosikletliyi ezmemek için direksiyonu karşı şeride kırdı. Ancak otobüsü durduramayan otobüs şoförü karşı yönden gelen ve Kuveytli 2 turisti taşıyan 34 ZD 1822 plakalı VIP minibüse çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralanan VIP minibüs şoförü ve içerisindeki 2 turist yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DİREKSİYONU SOLA KIRDI, MİNİBÜSE ÇARPTI, BAYILDI

Kazanın güvenlik kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla dehşetin boyutu da belli oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, gözünü bir an yoldan ayıran otobüs şoförü, ani fren yapan motosikletliyi son anda fark ediyor. Motosikletliyi ezmemek için direksiyonu sola çeviren şoför, karşı yönden gelen minibüse çarpıyor. Bir anda savaş alanına dönen kazada çarpmanın etkisiyle otobüs şoförü bayılıyor. Zaman zaman gözlerini açan şoför koridorda yuvarlanan kadına bakıyor ve kadının durumunun iyi olduğunu görünce tekrar bayılıyor. Vatandaşların müdahalesi sonrası şoför tekrardan ayılıyor. Ancak kendisini görüntüleyen kamerayı görünce yine bayılıyor. Çarpışma sonrası sonra yere savrulan motosiklet sürücüsünü ise kaskı kurtarıyor. Şoförün arkasında oturan bir kadın ise çarpmanın etkisiyle adeta yere uçuyor. Tutunmak isteyen başka bir kadın ise ön kapıya kadar savruluyor. Büyük korkunun yaşandığı kazada otobüsteki diğer yolculardan ayakta olan yolcu düşmemek için büyük çaba gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem