Fatih Altaylı çok sert konuştu

Fatih Altaylı, Afyonkarahisar'daki patlamayı gündemi  değerlendirdi. Fatih Altaylı şunları söyledi:"25 vatan evladı tam bir dangalaklık sonrası yaşamını yitirdi"Gece 25 askerimiz şehit oldu, sabah İzmir'de 58 mülteci öldü. Bir uğursuzluk var başımızda. Bi

Fatih Altaylı çok sert konuştu

Fatih Altaylı, Afyonkarahisar'daki patlamayı gündemi  değerlendirdi. 

Fatih Altaylı şunları söyledi:

"25 vatan evladı tam bir dangalaklık sonrası yaşamını yitirdi"

Gece 25 askerimiz şehit oldu, sabah İzmir'de 58 mülteci öldü. Bir uğursuzluk var başımızda. Bir bakan takdir-i ilahidir dedi. Üstüne ekledi "bir kişi namaza çıkmıştı, kurtuldu" dedi. Diğerleri de namaza çıksaydı ölmezdi anlamına gelecek şekilde. Ne diyelim densizlik demek lazım. Dün gece telefonla bağlanıyoruz, belediye başkanı yaralı 4 yaralı diyor. 22 askerin kesin şehit olduğuna dair bilgi elimizde vardı ama belediye başkanı 4 yaralı var diyor, vali 9 yaralı var diyor. Sanki parmağını kesmiş bu askerler. Olayı bir küçük gösterme çabası. 25 vatan evladı tam bir dangalaklık sonrası yaşamını yitirdi. Karanlıkta bu askerlere muhimmat taşıtıyorlar olacak iş mi? Bu olayın gerçek manada soruşturulacağı ya da sonrası için önlem alınacağına dair bir şey duymuyoruz. Bu olay gerçek anlamda soruşturulacak mı?

"Bu millet seçilmişleri tarafından eşek yerine konmak zorunda mı?"

Bu muhimmati tabi erler taşıyacak albay veya generaller taşıyacak değil ama 15 günlük acemi askerler mi taşımalı? Bu millet eşek mi? Bu millet seçilmişleri tarafından eşek yerine konmak zorunda mı? Çok asabım bozuk kusura bakmayın. Ben Türkiye'de artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. ÖSYM Başkanı da aynı. Adamın göreve geldiğinden beri yaptığı 10 sınav varsa yüzde 90'ı hatalı. Ben bu işi yapamıyorum deyip bırakma gibi bir düşüncesi yok. Hırsızlıkla soru çalarak hakim olmuş kişiler senden benden şerefimiz üzerine yemin ederek ifade vermemizi isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler