Facia teğet geçti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde el freni çekilmeyen otomobilin TIR'ın altına girdi. Kazada otomobilde bulunan anne ile çocuğu yara almadan kurtuldu.Kaza, Siverek-Şanlıurfa karayolunun 2. kilometresinde, Bediüzzaman Said Nursu Bulvarı'nda meydana geldi. Al

Facia teğet geçti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde el freni çekilmeyen otomobilin TIR'ın altına girdi. Kazada otomobilde bulunan anne ile çocuğu yara almadan kurtuldu.

Kaza, Siverek-Şanlıurfa karayolunun 2. kilometresinde, Bediüzzaman Said Nursu Bulvarı'nda meydana geldi. Alışveriş yapmak için gidiş istikametine göre yolun sağ tarafındaki marketin önüne park edilen 16 LJN 76 plakalı otomobil, bir süre sonra kendiliğinden hareket etmeye başladı. Otomobilin hareket ettiğini gören çevredeki vatandaşlar otomobili durdurmak için müdahale etmeye çalıştı. Tüm çabalarına rağmen otomobil, Diyarbakır istikametinden gelen TIR'a çarpıp refüjlere çıkarak durabildi. Otomobilin ön kısmı TIR'ın altında kalırken, otomobilin içerisinde bulunan anne ile çocuğu şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kazayla ilgili gazetecilere açıklama yapan market sahibi Mehmet Yeşildağ, "Otomobilin hareket ettiğini görünce el frenini çekmek için koştum fakat yetişemedim. Gelen TIR ile çarpışan otomobile arkadan başka araçlar çarpmasın diye gelen araları durdurdum. Otomobilde o anda 3-4 çocuk ve bir kadın vardı. Çok şükür kimse yaralanmadı. Kısaca kaza ucuz atlatıldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler