Facebook'ta tuzağa 6 yıl hapis

 İngiltere’de 5 yıl önce bir kadınla tanışarak bugüne kadar sanal alemde onu takip eden Anton Barnes Facebook’ta kurduğu tuzakla kurbanına tecavüz etti. İngiltere’nin Wight Ada’sında yaşayan Anton Barnes 5 yıl önce tanıştığı 22 yaşındaki bir kadına karşı

Facebook'ta tuzağa 6 yıl hapis

 

İngiltere’de 5 yıl önce bir kadınla tanışarak bugüne kadar sanal alemde onu takip eden Anton Barnes Facebook’ta kurduğu tuzakla kurbanına tecavüz etti.

 

İngiltere’nin Wight Ada’sında yaşayan Anton Barnes 5 yıl önce tanıştığı 22 yaşındaki bir kadına karşı saplantılı duygular beslemeye başladı.

 

Genç kadını sanal alemde bugüne kadar takip eden Barnes Facebook'ta sahte bir kimlik yaratarak kadınla arkadaş oldu.

 

Kurbanını kendisiyle buluşmaya ikna eden Barnes onu annesiyle birlikte yaşadığı eve çağırdı. 22 yaşındaki Barnes içine dedesinin uyku ilaçlarını koyduğu kokteyli kadına içirdi ve bilincini kaybeden kadına tecavüz etti.

 

Kadın uyandıktan sonra kendisini kurtararak polise ulaşmayı başardı. Güvenlik ekipleri kadının şikayeti üzerine Barnes'ı evinde yakalayarak tutukladı.  

 

Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayın davasında son söz dün söylendi. Barnes İngiliz yasaları gereğince 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler